Tilipalvelu;

   Etusivu  Yrityksen historia        Tänään on keskiviikko 02.12.2020Jämin tilipalvelu ky
Jämijärventie 28 B 2
38800 JÄMIJÄRVI

Puh: 02 547 1722

Sähköposti:
etunimi.sukunimi@jamintilipalvelu.fiJämin Tilipalvelu Ky:n historiaa

Yritys on toiminut jo yli 29 vuotta 

Jämin Tilipalvelu Ky on perustettu 1989, jolloin jatkettu paikkakunnalla lopettaneen tilitoimiston työtä. Heti alusta lähtien tullut mukaan yksi vakituinen työntekijä Anne Koivisto,joka on aloittanut edeltävässä yrityksessä kirjanpitäjänä ja on edelleen yritykseni palveluksessa.

1995 alkutuotanto tuli arvonlisäveron piiriin, jonka takia työt lisääntyivät paljon ja henkilökunta kasvoi yhdellä osa-aikaisella työntekijällä.
Asiakaskunnan laajennuttua on palkattu yksi uusi päätoiminen työntekijä 2007.

Tilitoimiston asiakkaina on hyvin monen alan yrityksiä ja lähes kaikkia yritysmuotoja sekä maatalousyrittäjiä. Niiden  lisäksi hoidetaan taloyhtiöiden isännöintiä, laskutus-palvelua, palkanlaskentaa ja tieyksiköintiä sekä edunvalvontaa.
Asiakassuhteet ovat muodustuneet pitkäaikaisiksi ja asiakkuuksia on Jämijärven lisäksi 11 eri kunnan tai kaupungin alueelta.

 

Yrittäjän toimenkuva muuttunut vuoden 2006 alusta

Yrittäjätyön lisäksi Timo Hinttu on toiminut Jämijärven alueella Maatalousyrittäjien Eläkelaitoksen osa-aikaisena asiamiehenä vuodesta 1988 lähtien.

Vuoden 2006 alusta Mela-asiamiehen tehtävät laajentuivat Jämijärven lisäksi 4 muun kunnan alueelle Luoteis-Pirkanmaalle. Tämän muutoksen takia luottamustehtäviä on vähennetty ja jääty pois Jämi-säätiön hallituksen vetovastuusta  ja  Jämin Hiihtotunnelin toimitusjohtajan työstä.